// Miss Simple

This letter for you ♥
Thursday, August 2, 2012 | 1:11 AM | 0 Budak Hot


ASSALAMUALAIKUM,

Kalau rindu, jawab wei salam tuh.Kalau tak rindu, you jugak yang dosa.Hehe.Dah lama tak merepek jual kerepek kat blog yang senget nie.Blog saya makin lama makin menyepi kan kan.Sapa cara.No one care lah alin.K, i'm okay.Hantu kak limah balik hongkong pun sempat singgah di blog saya yang comel lagi menawan, buat hati korang tertawan.Hahaha.Biasalah, semenjak janda nie, banyak kerja kena buat.Jaga anak lah, kena hantar anak pergi tadika lah.Maklumlah, janda time muda.Laki mati kena langgar dengan lori sampai hantu kak limah bawa jenazah laki aku balik hongkong.Kwaja.K gurau je.Lupa pulak hantu kak limah kena ikat time bulan puasa yang mulia nie.Hmm.Apa yang aku merepek + mengarut nie? *hantuk kepala dekat dinding* *pengsan* *bangun balik* Lol Sebelum aku terlebih mengarut lagi, bagi aku teruskan niat aku sebenarnya.

The biggest mistake a girl can make is thinking that the guy who broke
her heart once won't do it again :)


Ehem ehem.Testing.123 *lagu a thousand year on* Seperti tajuk diatas, surat nie untuk crush saya a.k.a excrush.Lol.Maksud saya crush yang tak berapa nak jadi crush.Faham tak? Tak faham pergi ikut hantu kak limah balik hongkong haa.Penat nak terang panjang panjang.Hehe.Sebenarnya saya nak tulis surat tangan.Maksud saya, saya tulis surat yang ada bunga bunga love love dekat awak then nak suruh fatimah bagi dekat awak.Tapi bila saya fikir balik, mesti surat saya yang comel lagi menawan tu fly away kat dalam tong sampah dan saya takut juga kalau kalau awek awak terbaca surat saya tak pasal pasal dia datang rumah saya, hantuk kepala saya kat dinding, then mati.Final destination.Dan belum tentu awak akan baca surat saya.Dan belum tentu jugak kan awak baca blog saya.Takpe, dah biasa sorang sorang.Hahah Ermm awak sihat? Puasa penuh tak? Saya nak ucapkan selamat hari raya.Eh maksud saya selamat berpuasa.Harap tahun nie awak puasa penuh tau tau.Awak awak awak.Saya tak tahu lah awak perasan ke tidak kan yang makin lama hubungan kita makin ..... Hubungan? Eh eh.Tak, maksud saya PERSAHABATAN KITA.Ya, persahabatan kita makin lama makin renggang, makin berjauhan.Saya tahu awak hari hari hari awak busy.Saya pulak dah mula busy.Sebab saya nak fokuskan SPM.Dari tahun nie lah kena serious dengan SPM sebab lepas SPM saya nak kahwin.Lol.Ini cuma gurauan.Gurauan manja gitu.Hehe.Tu pun kalau saya masih bernyawa lagi, boleh lah amik SPM.Boleh lah saya kahwin.Nanti saya jemput awak.Awak nyanyi tuk saya tau tau tau.Hahahahahahahaha k maafkan saya kalau saya merepek, mengarut bagai lah.Saya nie memang mengjengkelkan pun.Ermm sebelum perangai gila gila saya merebak dekat blog yang comel nie, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya.Maaf Zahir dan Batin.Even lambat lagi raya, sapaaa caaraaa wei.Tak salah wish awal awal.Lol.Dan dan saya nak minta maaf dekat awak kalau saya ada buat awak tersentap ke apa.Saya tahu awak banyak terasa dengan saya.Awak merajuk, saya tak pandai pujuk.Teruk kan saya nie? Hahaha Saya minta maaf sangat sangat sangat, awak.Ya, awak lah.Awak yang pernah saya rindu, sayang,yang pernah nyanyi tuk saya sampai buat saya rasa nak pengsan.Hahaha :p Saya harap awak maafkan saya lah kan.Nanti kalau saya dah takda, dapat lah saya pergi dengan tenangnya :) Apa yang saya mengarut nie? huhu Entahlah, saya dapat rasakan makin lama makin dekat ajal nak datang menjemput saya.Saya harap kalau saya dah takda nanti awak tak lupa kan saya.Okay kawan?

If you know everything , tell me why you couldn't see that when i left you, you wanted to chase after me back :')


Lastly, awak jaga lah diri awak.Jaga kesihatan awak.Kalau lapar, jangan tahan tau.Makan je.Nanti awak sakit, siapa jugak yang susah kalau bukan keluarga awak.Belajar rajin rajin tau.Nanti bila awak dah habis sekolah, awak masuk IPTA, then kerja then boleh lah awak tolong umi dan abah awak.Kan kan? Dan satu perkara saya nak cakap "Perasaan sayang tak perlu diucap, cukup dengan perbuatan :')"

5 Words: --> "Saya tunggu awak dekat syurga" Insyaallah :')

Yang ikhlas bekas crush mu,
Alin yang comel lagi menawan.Lulz :p


Hidup dan Mati ku kerana Allah SWT ♥




Older Post



Gratisan Musik