// Miss Simple

Nothing To Display :)
Saturday, December 24, 2011 | 10:22 PM | 0 Budak Hot


Hai.Assalamualaikum.Sihat ? Good good.Okeyh , someone tell me lagi berapa minggu eyh silap lagi berapa hari itew nak sekolah ? Pat iket bagitahu itew! AHAHahaha okeyh saya tak ready agy lerr >.< Tapi alhamdulilah.Awak nak tahu about result itew ke? Aahaha result saya semuanya lulus , alhamdulilah.Even tak gempak macam eberibadi kan , tapi itew tade gagal tau.Ouh yeah ouh yeah ! *tepuktangan* Tapi bila difikirkan balik okay , i tak puas hati lha.Ini lha akibatnya kalau belajar last minit.Okeyh , bunyi macam teruk je.Tett salah ! Result titew tak teruk okeyh !! But masuk form 4 memang dah nekad nak belajar sungguh sungguh.Kita akan buktikan yang kita pun boleh okey.Jika kau fikirkan kau boleh , kau boleh melakukan.Jika kau inginkan kemenangan , engkau harus hampiri dengan kejayaan.Okeyh , tak tahu lha lirik betul ke tidak tuh.Saya nyanyi secara spontan.Okey , iokay kalau i nyanyi sumbang *tutup muka dengan mouse*


2012 , Please be nice with me.Thanks ! ;)


Hidup dan Mati ku kerana Allah SWT ♥




Older Post . Newer Post



Gratisan Musik