// Miss Simple

Take Myself and Go away from you ;)
Thursday, December 15, 2011 | 10:31 AM | 0 Budak Hot
Hai.Dah tiba masanya.Hello , Saya nak minta maaf kalau selama nie saya ada buat salah ke , terupdate status yang menyakitkan hati ke , terupdate entry melampau ke , terupdate status yang membuatkan korang hater's sangat dengan saya lha.Dan saya nak minta maaf sangat - sangat dekat semua kawan - kawan saya yang mengenali saya.Saya tahu saya Panas Baran , Ego , Jahat and so on lha.Even hari nie bukan hari raya , tapi tak salah kalau saya nak minta maaf dekat korang kan.Tapi Sejahat - jahat saya , saya pernah buat kebaikan dekat korang kan ? It's sokey.Saya tak marah dekat orang yang selama nie pandang serong dekat saya.Anggap saya macam perempuan apa - apa je lha.Takpe , Saya tahu saya tak cantik tapi saya bersyukur sebab saya dilahirkan dengan sungguh sempurna dan sangat bertuah.Dan saya tahu ramai yang dengki dengan saya sampaikan saya dapat satu mimpi yang sangat serammmm ! Okeyh , takda kena dengan mimpi okeyh.Kalau umur saya panjang , mungkin lha! Saya akan actived balik dalam dunia FACEBOOK.Mungkin lha.Saya tak janji.Dan saya tahu kalau saya deactived takde orang kisah pun kan.Yeah , i know that.Facebook bukan myspace nak deactived kan.So , tak perlu nak cakap macam tuh.Itu account saya , saya nak tutup sebab ada alasan tersendiri.Maaf kalau kata - kata saya menyakitkan hati awak.Okeyh , saya jaga perasaan kawan - kawan saya.Kawan - kawan facebook saya.Follower blog saya pun saya jaga hati mereka.Hati saya ? Biarlha kekasih saya sahaja yang menjaganya.Awak doakan saya , suatu hari nanti saya dapat jumpa dengan kekasih hati saya yang sangat berkuasa di atas sana.Amin ! Setakat ini sahaja untuk kawan - kawan facebook.Nak update dekat facebook , hari tuh dah kena maki , sebab status saya like essay cenggitu.So , tetiba tangan saya mengedik nak hupdate dekat blogg.So tak salah kan ?Buat masa sekarang saya nak bercinta dengan TWITTER.Facebook dah nak masuk 3 tahun aku bercinta dengan dia.So , aku mula rasa bosan sebab facebook akan bertukar jadi myspace.Alaa dia edit like myspace lha.And i still in LIVE with my lovely blogg.Jangan lupa selalu lha tengok blog saya.AHAHhahah save tau link blogg saya.Okeyh , acah je.Sorry ! Please Don't hate me chiu v_v

I already TAKEN by my Baby TWITTER.Follow me --> http://twitter.com/#!/ElinAilyn . Saya nak date dengan dia pulak.HEHEH Piss !

Lot's Of
Elin Ailyn


Hidup dan Mati ku kerana Allah SWT ♥




Older Post . Newer Post



Gratisan Musik