// Miss Simple

Short Entry!
Friday, January 13, 2012 | 10:23 PM | 0 Budak Hot


I Miss You Badly , honey.Please Be Mine Back!


/Bismillahirahmanirahim\

Hai.Apa khabar ? Sihat semua? Dah lama kan saya tak hupdated blog.Lama sangat merajuk sampai sampai blog saya dah berubah kan! Cantik kan? Mekasih *lambai tangan like miss world* Ada yang rindu saya tak ? *flying kiss* Memandangkan hari nie hari minggu , so kita cuti lha kan.*Heaven* Tapi cuti sekejap sekalipun tak boleh duduk goyang kaki sahaja. Almaklumlha saya budak sekolah.So , manyak kerja sekolah! Okeyh , homework saya tak siap lagi.Terutama sekali RUMUSAN ( BAHASA MELAYU ) T.T Malam karang lha buat.Ahaks! Tabiat buruk saya.Pewwlish jangan ada yang ikut.Buang tabiat MALAS tu ye anak - anak.Lebih - lebih lagi kepada PMR CANDIDATES. Ahaks! So , hari nie hari sabtu.Saya diberi peluang untuk online.Yeah! Tahun nie saya tak boleh selalu online sangat.Dapat online hujung minggu je.Blogg pun sama *lap air mata* Memandangkan saya dapat online nie kan , kena guna dengan sebaik mungkin nie.Ececech.Okeyh , Saya nak cerita time saya photoshot dekat PANTAI BATU HITAM .Boleh tak ? Boleh erk.Okeyh! Best dekat sana.Saya photoshot dekat sana with my little sister.Even gambar saya takde , gambar adik saya je yang ada tapi saya tetap okay.Jakgi nak shoot dekat TELUK CEMPEDAK.Yeay! Hope tak hujan.Okay okay. Tak manyak jugak saya amik gambar dekat pantai batu hitam tuh.Just sikit je.Lagipun sekejap je saya pergi sana.And sorry kalau gambar yang saya amik nie tak bagus or Low quality or edit tak cantik ke apa.Lagipun gambar yang saya amik nie just camera BIASA.saya ulangi suara BIASA!.Saya takde DSLR like awak awak semua. iokay u_u Okeyh , tak mao sedih sedih.So , saya nak post gambar nie.Kalau nak tengok , silakan. Hehehe








Okeyh , kenapa sikit je gambar ? Sorry sesangat.Sebab ada masalah teknikal.Ahaks.Entah lha blog nie dah lain weyh.Ish!Sempat upload dua je.Sorry k.Sorry jugak kalau entry tak best.Ahaks.Takde idea okeyh.So , sampai sini je lha erk.Nak siap - siap pergi TC! Photoshot time! Kalau ada nampak saya , tegur okeyh.Kalau saya tak tegur dulu , maknanya saya pemalu bukan sombong.Tetiba! okeyh Nanti malam saya hupdated lagi ye.Tu pun kalau homework saya dah siap. Ahahahaks lol XD bye!

DearExBoyfriend , I Miss You , sayang *blushing


Hidup dan Mati ku kerana Allah SWT ♥




Older Post . Newer Post



Gratisan Musik