// Miss Simple

One Direction XD
Wednesday, January 26, 2011 | 1:00 PM | 0 Budak Hot


Hai and hello fellas.Ada yang rindu saya tak? *geleng geleng kepala* Okeyh foine.Nak merajuk lerr.1 saat je.Okeyh dah! K Dah lama kan saya tak cerita pasal saya.Ye lerr saya asyik jiwang - jiwang je kenn.Mesti ada yang bosan kan baca blogg saya yang tak omey nie kan.Jangan benci saya dan jangan benci blogg saya nie ok. K tetiba weyh.Memandangkan saya tengah free nie kan, saya nak bagitahu something boleh tak? *buat muka comel* LOL.Kalau tak boleh saya nak bagitahu jugak.Tak kira haa * hentak-hentak kaki* Okeyh, sorry.Saya buat gedik pulak. Ahaks. So, nak tahu tak? Eurmm cam ne erk nak bagitahu. Hurmm malu K hurmm tapi nak bagitahu jugak. Eurmm saya kan .. saya kan .. Fall in love lha *kelip kelip mata* Jap, bukan fall in love with boboiboy * terbaik* K tetiba K. Actually, saya Fall in love dengan satu kumpulan nie. Siapa kenal kumpulan "One Direction" *angkat tangan tinggi tinggi* LOL. Siapa tak kenal one direction search aje dekat Facebook, Twitter, Youtube and etc okeyh.AHAHAHahaha, Tapi tak mungkin lha kalau tak kenal kan sebab kan, sebab kan kumpulan tu popular lha jugak.Ahaks XD Semua lagu dia best sangat.Yang paling saya suka kan "What Makes You Beautiful".K lagu tuh best k. Kumpulan dia pun comel - comel. Okeyh, saya tak de lha ta'sub sangat dengan kumpulan "One Direction" tuh.Dan saya bukan macam "AWAK".Ye, awak lha yang saya maksudkan.Saya bukan macam awak.Awak lagi teruk.Tak habis habis dengan k-pop.Terasa lerr tuw.Sakit hati lerr tuh.Dari dulu awak tak habis - habis kutuk saya kan.Awak ingat saya tak tahu.Tapi tape, saya okeyh.Saya tak nak gaduh dengan budak "Menengah Rendah" macam awak.Awak tak matured.Serious, saya cakap.Tak matured.Okeyh, tutup cerita pasal awak.Buat semak je dekat blog saya kan! Ahaks XD Okeyh, kita sambung balik.Diaorang memang comel. *Thumbs Up*.Okeyh, aku dari tadi cakap diaorang comel.Okeyh, kita stop cakap dia comel nanti ada orang cakap saya terlalu over pulak kan. Ahaks XD Eurmm boleh tak saya nak letak lagu one direction dekat blogg saya. Tak boleh? Okeyh fine! Awak dengar lha lagu yang sayu gila nie dekat blogg saya sampai saya jumpa lagu yang lain.Ahaks AyAt WeMpItZ gila weyh. Kau Hado? :3



Okeyh, Zayn Malik comel okeyh.Dia pakwe saya! Ahaks XD


Hidup dan Mati ku kerana Allah SWT ♥




. Newer Post



Gratisan Musik